تاریخچه یخچال و نکات مهم و مصرفی آن

tojikalaadmin tojikalaadmin
668 بازدید

در تاریخچه یخچال و نکات مهم و مصرفی آن به راهنمای صرفه جویی در مصرف انرژی یخچال فریزر میپردازیم:

– یخچال و فریزری را انتخاب نمایید که مصرف انرژی کمتری داشته باشد.
– اندازه یخچال را با توجه به افراد خانواده انتخاب نمایید.
– اگر یخچال خالی یا نیمه خالی بماند در واقع انرژی به هدر می رود و در نتیجه مصرف برق بالا خواهد رفت.
– در یخچالهای دیفراست باید به طور متناوب و پیوسته برفک زدایی انجام شود تا بازده انرژی کاهش نیابد.
– بعد از برفک زدایی یخچال ترموستات را روی درجه گرمتری قرار دهید که سبب صرفه جویی بیشتر در انرژی شود.
– با انتخاب یخچالهای نوفراست مصرف انرژی بدون دخالت مصرف کننده کاهش می یابد.
– قرار دادن یخچال یا فریزر در مجاورت :اجاق گاز،آبگرمکن،شوفاژ و همچنین تابش نور مستقیم نور آفتاب مصرف انرژی آن را افزایش می دهد.
– حداقل ۲ سانتی متر در اطراف آنها فاصله قرار دهید تا هوا جریان یابد.
– فضای پشت یخچال و فریزر برای گردش هوا باید حداقل به اندازه ۲۰ سانتی متر باز باشد.
– لاستیک های دور درب یخچال فریزر ممکن است در طول زمان خراب شده باشند که باعث افزایش جذب گرما و کاهش بازده انرژی می گردد.
– روی غذاها بخصوص مایعات را بپوشانید در غیر اینصورت باعث ورود رطوبت به یخچال گشته و مصرف انرژی یخچال را بالا می برند.
– از قراردادن هرگونه پارچه برروی طبقات یخچال فریزر باید پرهیز نمود چون اینکار مانع گردش هوا در یخچال گشته و مصرف برق یخچال را بالا می برد.
– در مواقعی که برای مدت کوتاهی خانه را ترک می کنید و یا به مسافرت می روید ترموستات یخچال را روی درجات پایین تر تنظیم نمایید تا موتور کمپرسور یخچال کمتر کار کند.

نکات ضروری برای استفاده کارآمد از یخچال
در صفحه تاریخچه یخچال و نکات مهم و مصرفی آن به نکات ضروری برای استفاده کار آمد ازیخچال میپردازیم .
– مطمئن شوید که دمای یخچال مناسب است.
– نگه داشتن یخچال در دمای مناسب بسیار ضروری می باشد.
-یخچال با دمای بیش از حد گرم می تواند مواد غذایی نا امن و پر باکتری ها کند.
– نگه داشتن آن بیش از حد سرد نیز می تواند غذا را خراب کند و هزینه های انرژی اضافی را نیز در برداشته باشد.
– وزارت انرژی توصیه می کند که محفظه غذای اصلی بین ۳۷ تا ۴۰ درجه فارنهایت و فریزر در ۵ درجه فارنهایت نگهداری شود.
-برای اندازه گیری دما در یخچال یک دماسنج را در یک لیوان آب در مرکز سرما قرار دهید و بگذارید آن را به مدت ۲۴ ساعت بگذارید.
-برای فریزر، آن را بین اقلام یخ زده قرار دهید و پس از ۲۴ ساعت بررسی کنید.

چگونه می توان یخچال خود را تنظیم کرد تا غذا را تازه تر، طولانی تر نگهداری کند (و مصرف انرژی خود را نیز کاهش دهد)
در صفحه تاریخچه یخچال و نکات مهم و مصرفی آن به نکات تنظیم درست و مناسب یخچال جهت تازه نگه داشتن غذا میپردازیم .
– یخچال شما نه تنها یک محفظه برای نگهداری غذا است؛ این دستگاهی با تکنولوژی بالا است که به شما کمک می کند تا تمام غذاهای مورد علاقه، چاشنی ها و خوراکی های خود را در شرایط مطلوب ذخیره کنید.
-نه تنها یخچال ها دارای بخش های مختلفی هستند که اهداف متفاوت دارند، بلکه دارای مناطق مختلف دما نیز هستند.
– این بدان معنی است که اگر شما چیزهایی را در جای اشتباه ذخیره می کنید، از معجزه ی معروف یخچال (تازه نگه داشتن مواد) محروم هستید و این منجر به از دست دادن غذا، از دست دادن پول و تمایل کمتر به آشپزی در خانه می شود، چه کسی می خواهد با مواد غذایی دوست داشتنی اش که فاسد و خراب شده روبرو شود؟
-غذا باید در دماهای سرد حفظ شود تا از رشد باکتری ها و سایر میکروب هایی که باعث خراب شدن غذا می شود جلوگیری شود و باعث بیماری نشود.
یخچال ها باید در ۴۰ F یا پایین نگه داشته شوند و فریزرها باید به ۰ F تنظیم شوند.
-اما حتی اگر یخچال و فریزر به اندازه کافی سرد باشد، درجه حرارت در قسمت های مختلف یخچال متفاوت است.
– بسته به اینکه چقدر نزدیک به عنصر خنک کننده است.
– قلق یخچال و فریزر را به دست بیاورید در این صورت عمر غذای شما در یخچال بیشتر طول خواهد کشید.

نکات استفاده از فریزر
در صفحه تاریخچه یخچال و نکات مهم و مصرفی آن به نکات استفاده از فریزر میپردازیم .
-فریزرها برای نگهداری مواد یخ زده هستند، مانند یخ ، میوه های یخ زده، سبزیجات، گوشت، انواع سرخ کردنی های از پیش آمده شده و … شما در فریزر قرار می گیرد.
– شما همچنین می توانید یک مقدار شگفت انگیز از غذاهای دیگر را در فریزر برای استفاده های بعدی ذخیره کنید، مانند سس ماکارونی و …
– توجه داشته باشید: شما می توانید نان را تا سه ماه در فریزر منجمد کنید، اما آن را در یخچال ذخیره نکنید یخچال آن را خشک می کند.
-ترفند کار با فریزر ها، بسته بندی غذاهای محکم در ظروف خود است و چیزها را به خوبی سازماندهی کردن است.
– زیرا این ذخیره سازی مواد را بهینه سازی می کند و همچنین باعث صرفه جویی در انرژی می شود.
-به جای استفاده از ظرف های شیشه ای، که می تواند در فریزر بر اثر دمای بسیار پایین بشکنند آن ها را در ظروف پلاستیکی یا کیسه های فریزر قرار دهید و مرتب بسته بندی کنید.
– مقدار مواد در هر بار استفاده را در یک بسته بندی قرار دهید تا در هنگام استفاده نگران جدا سازی مقداری از مواد نباشید.

نکات استفاده از درب یخچال
در صفحه تاریخچه یخچال و نکات مهم و مصرفی آن به نکات استفاده از درب یخچال میپردازیم.
-دربها گرمترین قسمت یخچال هستند و باید غذاهائی که بیشتر در معرض خراب شدن مقاوم هستند در این قسمت قرار بگیرد.
-چاشنی ها، آبمیوه ها و دیگر مواد غذایی را که می توانند در این نوسانات دما مقاومت کنند، نگهداری کنید.
-به یاد داشته باشید که حتی چاشنی عمر مفید ی دارد که باید به آن توجه کرد و از آنجا که درب های یخچال می توانند گرم شوند (مخصوصا وقتی که آنها اغلب باز و بسته می شود).
-لبنیات را نباید در اینجا قرار دهید زیرا دما در این نقطه مناسب این مواد خوراکی نیست.
-شیرینی ها و رول ها را نیز در این قسمت قرار ندهید زیرا دمای نامناسب برای این خوراکی ها باعث ایجاد باکتری ها می شود.

نکات استفاده از قفسه های بالا یخچال
در صفحه تاریخچه یخچال و نکات مهم و مصرفی آن به نکات استفاده از قفسه های بالا یخچال میپردازیم .
– قفسه های بالایی یخچال دارای دمای مناسب تر هستند.
-در حالی که قفسه های پایین تر سردترین قسمت هستند.
-یک استراتژی حرفه ای در استفاده از یخچال این است که مواد غذایی را که نیازی به پختن ندارند در بالای یخچال قرار دهید.
– این شامل نوشابه، نوشیدنی ها و غذاهای آماده است.
-گیاهان را می توان با قرار دادن آنها به صورت منظم در یک ظرف شیشه ای با آب و بافت آن یا در یک کیسه پلاستیکی نگهداری کنید، شما همچنین اگر می خواهید می توانید برای دسترسی آسان به انواع توت ها آن ها را در اینجا نگهداری کنید.

نکات استفاده از قفسه های پایین یخچال
در صفحه تاریخچه یخچال و نکات مهم و مصرفی آن به نکات استفاده از قفسه های پایین یخچال میپردازیم .
-قفسه های پایین تر بهترین گزینه برای گوشت خام، تخم مرغ، غذاهای دریایی و دیگر لبنیات است که در سردترین دمای ممکن در یخچال ذخیره می شوند.
-برای جلوگیری از گسترش باکتری گوشت خام به مناطق دیگر، یک بخش خاصی از یخچال را به عنوان قفسه ی گوشت در یخچال خود اختصاص دهید.
– گوشت را در بسته بندی اصلی خود نگهدارید و آن را بر روی یک صفحه یا در داخل و جعبه دست ساز که مرتب تمیز می شود قرار دهید.
-به طور کلی ؛ قفسه های خود را بیش از حد بارگیری نکنید.
-بر خلاف فریزر، یخچال نباید کاملا از مواد غذایی بسته بندی شود.
-هوای سرد نیاز به جریان یافتن در یخچال دارد و اگر این موقعیت را نداشته باشد، با دما و گرما جابه جا می شود.
-مزیت دیگر پر نکردن یخچال این است که گاها مواد غذایی به صورت نامنظمی به علت کمبود جا در کنار یکدیگر بارگیری می شوند و به هنگام بستن درب یخچال مشکل ایجاد می شود و درب به درستی بسته نمی شود و گاها کاربر متوجه این موضوع نمی گردد و همین باعث افزایش دما در یخچال و فشار به کمپرسور یخچال می شود و هزینه های تعمیراتی را برای شما به همراه خواهد داشت.

نکات حفظ ایمنی غذا در یخچال
در صفحه تاریخچه یخچال و نکات مهم و مصرفی آن به نکات حفظ ایمنی غذا در یخچال میپردازیم .
-نگه داشتن غذا به درستی سرد در یخچال باعث کاهش رشد باکتری ها می شود.
-در دمای بین ۵ تا ۶۳ درجه سانتیگراد (“منطقه خطر”)، باکتری ها بر روی غذا می توانند به نقطه ای تبدیل شوند که می تواند شما را بیمار کنند.
در اینجا برخی از قوانین خوب برای حفظ ایمنی غذا وجود دارد:
-یخچال را در دمای ۵ درجه سانتیگراد یا پایین نگه دارید.
-دماسنج یخچال بدون جیوه را در قفسه ی پایین در بالای یخچال قرار دهید و دمای آن یک بار در هفته بررسی کنید.
-اعداد روی شماره گیری ترموستات یخچال لزوما نشانگر خواندن دما نیستند، بنابراین از دماسنج برای چک کردن دمای محفظه داخلی یخچال استفاده کنید راهنمای استفاده از یخچال خود را مطالعه کنید و از مواد غذاهای صحیح در هر درجه حرارت استفاده کنید.
-درب یخچال را به درستی ببندید، زیرا اگر درب باز شود، درجه حرارت افزایش می یابد.
-برخی برای تصفیه کردن آب آشامیدنی مصرفی خود آب را قبل از مصرف می جوشانند به یاد داشته باشید آب پس از جوشاندن باید در محیط آشپزخانه قرار گیرد تا به دمای محیط برسد و سپس برای مرحله خنک سازی به یخچال منتقل گردد ، قرار دادن آب جوش در یخچال باعث افزایش دما در یخچال و آسیب به آن خواهد شد.

ذخیره سازی مواد در یخچال
در صفحه تاریخچه یخچال و نکات مهم و مصرفی آن به ذخیره سازی مواد در یخچال میپردازیم .
-بسیار مهم است که از فاسد شدن مواد غذایی خام و غذاهای آماده جلوگیری شود.
-غذاهای آماده برای خوردن مانند پنیر، ماست، گوشت و گوشت پخته شده را در وسط و بالا قفسه نگه دارید.
-گوشت خام، ماهی و مرغ را در ظروف مهر و موم شده در قفسه پایین قرار دهید تا آنها یکدیگر را لمس نکنند و یا بر روی غذاهای دیگر نریزند.
-ظرف دو ساعت پس از پخت غذا را در یخچال قرار دهید و ظرف سه روز آن را بخورید.
-پس از گذشت تاریخ مصرف غذا دیگر قابل خوردن نخواهد بود و در صورت عدم رعایت این نکته دچار مسمومیت غذایی خواهید شد .

نکات تمیز کردن یخچال
در صفحه تاریخچه یخچال و نکات مهم و مصرفی آن به نکات تمیز کردن یخچال میپردازیم .
-یخچال را به طور منظم، به ویژه درب یخچال، قفسه ها و محفظه های ذخیره سازی را تمیز کنید.
-تمام سطوح را کاملا با آب گرم و صابون بشویید، سپس آنها را تمیز کنید.
– سطوح خشک را کاملا با یک حوله یا رول کاغذی آشپزخانه پاک کنید.
-بلافاصله پس از نشتی یا ریختن آبمیوه یا دیگر مواد در یخچال آن را پاک کنید .
-هرگز از مواد پاک کننده استفاده نکنید که ممکن است باعث تغییر در طعم مواد غذایی یا آسیب به یخچال گردد .
-حداقل یکبار در هفته، غذاهای مورد نظر را که تاریخ مصرف را گذرانده اند، بررسی کنید و آنها را از یخچال بیرون بکشید.

پاک کردن کویل ها
در صفحه تاریخچه یخچال و نکات مهم و مصرفی آن به پاک کردن کویل ها میپردازیم .
-این کویل های فلزی در پشت یخچال شما به خلاص شدن گرما از کمپرسور ( بخشی که در واقع یخچال شما را خنک می کند) کمک می کند.
به گفته وزارت انرژی، تمیز نگه داشتن کویل ها از گرد و غبار و کثیفی، به این معنی است که کمپرسور مجبور نیست که سخت کار کند تا غذای شما را خنک کند.

نتیجه گیری :
آیا میدانید بیشترین خرابی و ایرادی که در یخچال فریزرها به وجود میاید عدم داشتن برودت و سرما در این محصول میباشد ، عاملی که سبب میشود شما خیلی زود متوجه خرابی سیستم برودتی خود شوید که بدون در نظر کرفتن خرابی کمپرسور و نداشتن گاز مخصوص در سیستم های نوفراست میتواند علت های دیگری هم داشته باشد.
در دستگاه های ساید بای ساید عوامل خرابی میتواند بیشتر باشد مانند اینکه دستگاه آبگیری نکند و یا سیستم یخسازی آن فعال نباشد و یا آب و یخ از محل مخصوص خارج نگردد . از موارد دیگر میتوان به اتومات نکردن و یا یکسره کار کردن یخچال ها اشاره کرد که میتواند علت های مختلفی داشته باشد . موارد دیگر هم میتواند خرابی و یا فاسد شدن و یا از پارگی لاستیکهای دور درب نام برد و یا اینکه صدای کارکرد دستگاه تغییر پیدا میکند که این مورد هم میتواند علت های مختلفی داشته باشد.
اکثر مشکلاتی که برای یخچال فریزرها به وجود میاید به دلیل استفاده نادرست یا نحوه کار غلط با دستگاه میباشد ، بنابراین با رعات نکات ایمنی و مهم شرح داده شده در این مقاله به بهترین شکل از دستگاه خود استفاده نمایید.

دسته بندی بلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرداخت آنلاین

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین پیشنهادها و تخفیف های ما زودتر از بقیه با خبر شوید!

ارتباط با ما

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت
استعلام لحظه ای قیمت و موجودی